Nederlands Engels Duits Frans
+31 (0)162 455038

Referenties


We laten graag anderen voor ons spreken

★★★★☆

Avi Fauna is zonder meer tevreden over onze samenwerking met Nicky Toy. Ze komen hun afspraken na en geven ons het gevoel dat we voor ze de belangrijkste klant zijn.

Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Alphen aan den Rijn met de nadruk op vogels. De naam avifauna refereert aan het deel van het dierenrijk dat bestaat uit vogels.

★★★★★

Avonturenpark Hellendoorn is erg tevreden over de flexibele samenwerking met Nicky Toy.

Het werkt prettig door de korte lijntjes, advies en goede producten.

★★★★★

Our partnership with Nicky Toy helps us to be one of the world’s most beautiful theme parks! The service and quality is excellent.

More than 5 million people from all over the world visit the park each season to enjoy the excitement offered by more than one hundred attractions and shows.

★★★★★

Voor Duinrell in Wassenaar is persoonlijke aandacht en direct contact met onze leveranciers belangrijk. Dat maakt het werken met Nicky Toy zo prettig. Daar krijgen we precies wat we graag willen.

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Zomer, herfst, winter en lente. Op Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten.

★★★★★

De vlotte service en het persoonlijk contact vinden we erg fijn. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met de mensen van Nicky Toy.

★★★★★

Nicky Toy is voor ons een zeer prettige leverancier om mee samen te werken. Klantgericht werken en het leveren van een goede service maken ze altijd waar.

Attractiepark Toverland is een deels overdekt attractiepark in het Nederlandse Sevenum. Het is een van de jongste attractieparken van Nederland.